Mijn Bibliotheek  

Laden...
Resultaten 1 - 9 van 9
Open inloop KennisLab

Open inloop KennisLab

Bibliotheek Steenwijk heeft een KennisLab ingericht met interessante apparatuur als 3Dprinters, Lasersnijder etc. Het KennisLab heeft elke woensdag open inloop van 14.00 - 17.00 uur.  En elke zaterdag is het Kennislab open van 10.00 -12.30 uur. Iedereen is welkom. Je mag gebruik maken van alle aanwezige apparatuur en betaalt slechts het verbruikte materiaal.

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Via de Online Bibliotheek en via diverse app's biedt de Bibliotheek veel producten en mogelijkheden. Omdat we merken dat er regelmatig vragen zijn over bijvoorbeeld reserveren via de website, de diverse Bibliotheekapp's of e-Books downloaden, is er een digitaal spreekuur in Bibliotheek Steenwijk.

Het digitaal spreekuur is elke donderdagavond van 18.30 – 19.30 uur.

Inloop spreekuur, ervaar het Openbaar Vervoer

Inloop spreekuur, ervaar het Openbaar Vervoer

Bij het inloopspreekuur kunt u gedurende 1,5 uur vrij inlopen om de OV-ambassadeurs uw vragen te stellen. Hierbij kunnen zij u persoonlijke hulp en advies bieden met vragen over bijvoorbeeld: hoe werkt de OV-chipkaart?, Welk abonnement past bij mij? en Kan iemand mij helpen met een reisroute?

WEG MET CHRONISCHE PIJN!

WEG MET CHRONISCHE PIJN!

Hernia, Slijtage, Verhoogde spierspanning, Scheuren, Verklevingen 

Heb jij last van langdurige pijnklachten, zoals rug-, nek- of schouderklachten? Of heb je andere pijn die je belemmert bij de dingen die je wilt doen? Ben je daardoor gestopt met werken of sporten?

Techniek en Voeding

Techniek en Voeding

Ben jij dol op pannenkoeken en op chocolade? En heb je ook nog een voucher van het Rabo Kids Event? Lees dan gauw verder!

NEDERLAND LEEST: VOEDSEL en 3D PRINTEN

NEDERLAND LEEST: VOEDSEL en 3D PRINTEN

Groente, aardappelen en een stukje vlees, de  'gewone' Hollandse pot staat grote veranderingen te wachten. Lserverenector Food Fysics Lizette Oudhuis van de Van Hall Hogeschool te Leeuwarden komt tonen wat de toekomst wordt van ons voedsel. Met 3D printers, speciaal voor voedsel, toont ze hoe onze bekende gerechten er in de toekomst uit komen te zien. 

 

programmeren met Botje Bij

Programmeren met Botje Bij

Programmeren moeilijk? Nee, hoor! Zelfs jonge kinderen kunnen het leren. En bij het KennisLab kan dat tijdens het Rabo Kids Event

kerstversiering

Maak zelf je kerstversiering

Als deze activiteit plaats vindt is Sinterklaas weer terug naar Spanje en zijn veel mensen alweer bezig met Kerst. Op veel kerstmarkten is dan kerstversiering te koop, maar wist je dat je dit ook zelf kan maken met de lasersnijder en 3D printer?

goosechase bij Bibliotheek Kop van Overijssel

Goosechase, tabletgame

Zin in een speurtocht met een tablet en programmeren? En in het bezit van een voucher van het Rabo Kids Event? Lees dan gauw verder!