Mijn Bibliotheek  

Laden...
Resultaten 1 - 5 van 5
Openingstijden KennisLab

Openingstijden KennisLab

In Bibliotheek Steenwijk is een KennisLab ingericht. Het KennisLab is elke woensdag open van 14.00 - 17.00 uur en elke zaterdag open van 10.00 -12.30 uur. (let op elke laatste zaterdag van de maand is er een workshop en is er geen inloop)

BOEKVERKOOP!

BOEKVERKOOP!

 In Bibliotheek Steenwijk grote boekverkoop! Kijk op de 1e verdieping.

ZOMER LEESCLUB IN STEENWIJK

ZOMER LEESCLUB IN STEENWIJK

Zomer-leesclubs in STEENWIJK

De komende zomer kunt u in BIBLIOTHEEK STEENWIJK meedoen aan een speciale Zomer-leesclub, bedoeld voor mensen die in juli en augustus niet op vakantie zijn.

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Inloopspreekuur, hoe werkt de digitale Bibliotheek?

Via de Online Bibliotheek en via diverse app's biedt de Bibliotheek veel producten en mogelijkheden. Omdat we merken dat er regelmatig vragen zijn over bijvoorbeeld reserveren via de website, de diverse Bibliotheekapp's of e-Books downloaden, is er regelmatig een digitaal spreekuur in Bibliotheek Steenwijk.

Vanaf 11 juni is er weer elke week een spreekuur op donderdagavond van 18.30 – 19.30 uur.

Samen zingen tijdens Kopje Cultuur!

Samen zingen tijdens Kopje Cultuur!

In het kader van de week van de Alfabetisering begin september, vindt er op Kopje Cultuur: zaterdag 8 september tussen 13.00-17.00 uur een muzikale happening plaats.
Op donderdag 21 juni, 5 juli en 6 september willen we in de bibliotheek tussen 19.00-20.00 uur gaan oefenen met het zingen van Nederlandstalige liedjes.