Mijn Bibliotheek

Laden...

De Kunstlezingen Steenwijkerland 2018:

STORYPAINTER WOUTER BERNS
De Kunstlezingen Steenwijkerland 2018:

De Bibliotheek Kop van Overijssel organiseert in samenwerking met de commissie Beeldende Kunst, in 2018 een viertal Kunstlezingen.
1e kunstlezing: Wouter Berns - Storypainter

De eerste lezing van dit kwartet georganiseerd op het Buitengoed Fredeshiem op de Bult in Steenwijk.
1e kunstlezing: Wouter Berns - Storypainter

Op zondagmiddag 11 maart zal Wouter Berns geïnterviewd worden door Belinda Terlouw.

(De wereld is al gek genoeg, je hoeft het alleen nog maar te schilderen. In de schilderijen van story painter Wouter Berns wordt de kijker op subtiele wijze meegenomen naar een soms onvoorstelbare, maar meestal niet onmogelijke wereld. De geschilderde waarheid ligt ergens in het midden. Zijn onderwerpen haalt hij overal vandaan: uit literatuur, mythologie, wereldreligies, muziek en film. Zijn nieuwsgierigheid naar mensen, hoe ze zich verhouden tot de wereld en tot elkaar, klinkt overal in zijn werk door. Door de manier waarop Berns zijn verhalen schildert, ontvangt hij veel opdrachten; een bedrijfsmissie, een portret of een herinnering verwerkt hij tot een karakteristiek, eigentijds schilderij. Hij exposeert sinds 1991 in galeries en musea door heel Nederland en ook in het buitenland. Hij wisselt wonen en werken in Kampen af met werken en wonen in Noord-Frankrijk.)

Zondag 11 maart 2018 / 15.00 uur / Buitengoed Fredeshiem - Eiderberg 2 - De Bult (nabij Steenwijk) / Toegangsprijs € 5,-
(lezing in samenwerking met gemeentelijke adviescommissie Beeldende kunst in Steenwijk; er volgen in de loop van het jaar nog vier lezingen)

Ik ga akkoord met de privacyverklaring