Mijn Bibliotheek

Laden...

Goosechase, tabletgame

goosechase bij Bibliotheek Kop van Overijssel

Zin in een speurtocht met een tablet en programmeren? En in het bezit van een voucher van het Rabo Kids Event? Lees dan gauw verder!

Met behulp van Goosechase hebben wij een online speurtocht gemaakt, die met een tablet moet worden uitgevoerd. Je wordt in een team ingedeeld en samen met je teamgenoten doe je opdrachten binnen een bepaalde tijd. Je doet missies en beantwoord vragen door middel van het maken van ‘bewijsmateriaal’ zoals foto’s en video’s. Iedere missie levert punten op. Het team met de meeste punten wint en leuke prijs! Daarnaast ga je ook aan de slag met programmeren.

Deze activiteit is voor kinderen van 7 t/m 10 jaar en vindt plaats op zaterdag 5 januari van 10.00 tot 11.30 uur. Als je een voucher van het Rabo Kids Event hebt, kun je je hiervoor aanmelden via onderstaand reserveringsformulier. Ook hiervoor geldt, wees er snel bij, want er zijn maar 12 plekken beschikbaar.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring