Nederland Leest; over gezonde en lekkere voeding

Over voeding valt zoveel te schrijven. Het is in veel romans een belangrijk motief, er is een groot aanbod aan informatieve boeken over geschreven en de kookboeken horen tot de populairste genres. Een uitgelezen moment om voeding als hét thema van Nederland Leest te kiezen. In de vijf smaken die we tegenwoordig kennen. Al hebben we zoet, zuur, zout, bitter en umami dit keer vervangen door: koken, cultuur & lifestyle, gezondheid, voedingstechnologie en milieu. De hele maand november staat Bibliotheek Kop van Overijssel in het teken van voeding.

Daarom heeft Bibliotheek Kop van Overijssel Rennie Veenstra van Gezond & Zo uitgenodigd om te vertellen over het belang van gezonde voeding (en beweging). Door te laten zien, voelen en proeven wat eten en beweging voor uw lichaam betekent wordt u zich bewust van uw voeding. Samen wordt er een bewegingsactiviteit gedaan, waarna Rennie laat zien wat u voor die verbruikte energie weer kan eten. Zo wordt het innemen en verbranden van energie heel visueel gemaakt.

Kortom een avond over lekkere en gezonde voeding met adviezen over het (snel) bereiden er van. En natuurlijk mag u er ook van proeven!

U bent welkom op woensdag 21 november. De avond start om 19.30 uur en kost € 7 voor leden en € 8,50 voor niet leden. Reserveren is mogelijk via onderstaand formulier of in uw Bibliotheek.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring