Cursus Office (Word, Excel, Powerpoint)

De Bibliotheek Kop van Overijssel is ambassadeur en daarmee een officiele leslocatie van SeniorWeb. In die rol bieden wij nu ook de cursus Office (Word, Excel, Powerpoint) aan. Het is een praktische cursus waarin de docent vaart op zowel het cursusmateriaal als de concrete vragen van deelnemers.

Tijdens deze cursus leer je stap voor stap en efficiënt werken met de programma's Word (tekstverwerken), Excel (rekenen), Powerpoint (presentaties maken) en Outlook (e-mailen).

De cursus bestaat uit tien bijeenkomsten, die wekelijks op donderdag van 13.00 tot 15.00 uur plaatsvinden in de Bibliotheek Steenwijk. Voor deze cursus zijn de bijeenkomsten op de volgende data: 14 oktober, 21 oktober, 28 oktober, 4 november, 11 november, 18 november, 25 november, 2 december, 9 december en 16 december 2021.

Interesse? Meld je dan aan via de oranje button onderaan deze pagina. Je kunt je natuurlijk ook aanmelden in de Bibliotheek Steenwijk zelf. Er is plek voor maximaal zes personen. Na aanmelding neemt onze docent contact op om persoonlijk kennis te maken en te horen wat u al wel en nog niet kan met Office. Voor het bijbehorende cursusmateriaal vragen wij een vergoeding van 27,50 euro.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum donderdag 21 oktober 2021
Tijd 13:00 tot 15:00 uur
Capaciteit 6