Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Lezing Manon Ossevoort

Lezing Manon Ossevoort

In het kader van de landelijke campagne Nederland Leest trakteren wij op een bijzondere lezing van Manon Ossevoort. Tussen 2004 en 2015 reisde zij in totaal meer dan 38.000 kilometer op haar tractor. Deze reis werd gevolgd door duizenden fans en media wereldwijd. Over deze reis schreef zij het boek Het meisje en de tractor.

Na een aangrijpende ervaring koestert Manon Ossevoort de diepe wens om iedereen te tonen dat de wereld mooi is en geen droom onmogelijk. Ze besluit een groots avontuur aan te gaan: op een tractor rijdt ze naar het einde van de wereld, naar de geografische zuidpool. De lange tocht wordt indrukwekkend en het avontuur magischer dan ze zelf vooraf had durven bedenken. Het meisje en de tractor is een persoonlijk verhaal vol bijzondere ontmoetingen en ervaringen. Heel langzaam, net zo langzaam als haar oude tractor, vindt Manon de moed om de pijn uit het verleden los te laten en haar pantser af te werpen. Ondanks de schijnbaar onmogelijke uitdaging die ze zichzelf stelt, lukt het haar om de reis en haar droom te volbrengen. Een verhaal over de moed vinden om je dromen te volgen en een ode aan alles wat mooi is op de wereld.

Interesse? Meld je dan aan via de oranje button onderaan deze pagina. Let op: voor deze activiteit moeten wij je vragen een coronabewijs te tonen.

Inschrijven is niet (meer) mogelijk

Datum woensdag 3 november 2021
Tijd 20:00 tot 21:30 uur
Capaciteit 40
Beschikbaar 39
Waar Bibliotheek Steenwijk
Voor wie Volwassenen (18+), Jeugd en jongeren, Senioren (60+)
Soort activiteit Lezing
Prijs
Leden € 5,00
Niet-leden € 7,50