Cursus Digivitaler

Ook in de gezondheidszorg kun je steeds meer digitaal regelen. Wat dacht je van online een afspraak inplannen bij de huisarts? Of online een herhaalrecept voor je medicijnen regelen? En je actuele coronabewijs op je smartphone tonen? Deze en andere online zorgaspecten leer je tijdens de cursus Digivitaler.

Tijdens de cursus Digivitaler laten de Bibliotheek Vollenhove en Innovatie Lokaal je kennismaken met digitale zorg. Je leert werken met onder andere Thuisarts.nl, Apotheek.nl, gezondheidsapps, het patiëntenportaal van het ziekenhuis, het patiëntenportaal van de huisarts en het videoconsult.

De cursus bestaat uit vijf lessen, die wekelijks op donderdag van 10.00 tot 12.00 uur plaatsvinden in de Bibliotheek Vollenhove. Voor deze cursus zijn de lessen op de volgende data: 15 september, 22 september, 29 september, 6 oktober en 13 oktober 2022. De kosten bedragen 15 euro.

Interesse? Meld je dan aan via de oranje button onderaan deze pagina of neem contact op met de Bibliotheek Vollenhove, telefoon: 0527241999. Er is plek voor maximaal zes personen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging van de docent. Als het maximale aantal deelnemers is bereikt, kun je op de wachtlijst komen te staan.

Datum donderdag 6 oktober 2022
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Capaciteit 6
Waar Bibliotheek Vollenhove