Vakantielezen: Maffe spelletjes middag in Vollenhove

Maffe spelletjes middag

Met de Vakantielezen workshop: ‘maffe spelletjes middag’ zetten we de bibliotheek op zijn kop! Doe de limbo met boeken, tafeltennis met boeken en nog veel meer maffe spelletjes.

Ben jij tussen 4 en 8 jaar en geef je dan op voor deze workshop.

DOE JE MEE MET VAKANTIE-LEZEN?

Wat is het zomerleesprogramma Vakantielezen onwijs leuk om aan mee te doen! Met leuke boeken en opdrachten voor thuis en te gekke workshops in de bibliotheek.

Met Vakantielezen gaan beginnende lezers van 7 t/m 9 jaar samen met het gezin op een spannende ontdekkingsreis thuis én in de bibliotheek. Voer de opdrachten online uit via www.vakantie-lezen.nl en maak kans op zomerse prijzen.

Tijdens de zomervakantie zijn er allemaal leuke workshops aansluitend op het programma van Vakantie-lezen! Kom jij ook naar de bieb om mee te doen?

Datum maandag 8 augustus 2022
Tijd 14:00 tot 15:00 uur