Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Workshop: Meer overzicht in 2023

Workshop: Meer overzicht in 2023

Online activiteit werk en inkomen

Het stellen van doelen en ze ook nog behalen is vaak een hele klus. Toch is het absoluut mogelijk als je weet hoe je dit aanpakt, zodat ze voor jou realistisch en behapbaar zijn. Lijkt het je tof om aan het eind van het kwartaal, half jaar of jaar te kunnen zeggen dat jij je doelen hebt bereikt? Dan is de workshop 'Meer overzicht in 2023' iets voor jou! De docent is Salina van den Nieuwenhuizen.

Wat gaan we doen?
Na de kennismaking gaan we samen aan de slag om te reflecteren. Samen kijken we terug naar afgelopen jaar, wat ging goed en hoe heb je dat voor elkaar gekregen? Wat ging er minder of niet en hoe komt dit? Daarna gaan we middels een oefening, praktische voorbeelden en tips aan de slag met het stellen we doelen voor komend jaar.

Uitgangspunt hierin is:

  • Wat past bij jou en je persoonlijke situatie?
  • Is het realistisch?
  • Hoe kun je bijsturen?

Zijn je doelen realistisch? Kan het in een jaar of ander tijdspad wat je aangeeft? En past het wel bij je? Dit zijn enkele vragen waar we mee aan de slag gaan. Aan het eind van de workshop heb jij globaal helder hoe jouw 2023 eruit gaat zien!

Aanmelden en kosten
Deze activiteit is gratis voor leden en niet-leden van de Bibliotheek. Aanmelden is verplicht. We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten.

Deze activiteit is onderdeel van een samenwerking tussen Overijsselse Bibliotheken. De aanmeldingen worden centraal verwerkt. Stuur jouw naam, e-mailadres, woonplaats en de naam en datum van de activiteit naar .

Online deelnemen
Na aanmelding ontvang je van ons een bevestiging met een Zoomlink. Om deel te nemen heb je alleen een laptop nodig met camera, microfoon en een goed werkende internetverbinding. De Bibliotheek helpt je als dat nodig is. Aarzel dus niet en meld je aan!

Door je aan te melden ga je akkoord met het gebruik van jouw e-mailadres door de Bibliotheek en het sturen van informatie na afloop van de activiteit waaraan je deelnam.

Meer activiteiten
Een groot aantal Bibliotheken in Overijssel bieden samen een compleet najaar programma voor werkzoekenden. Voor iedereen die bezig is met persoonlijke ontwikkeling, of je nu tijdelijk geen baan hebt, wilt veranderen van baan of gewoon je CV wilt bijhouden. Zo kun je bijvoorbeeld meer leren over werk-privé balans, het ontwikkelen van je soft skills, waar jouw talenten liggen of hoe je jezelf presenteert tijdens (onverwachte) sollicitatievragen.

Bekijk hier alle activiteiten.

Datum dinsdag 13 december 2022
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+), Senioren (60+)
Soort activiteit Training
Prijs Gratis