Voorlezen in Bibliotheek Steenwijk

Lezend kind

In Bibliotheek Steenwijk wordt elke eerste donderdag van de maand voorgelezen aan kinderen van 0 t/m 4 jaar. Deelname is gratis.

Kinderen kunnen dan, samen met hun ouders of opa en oma, boekjes bekijken. Ze worden voorgelezen en er wordt uiteraard een kopje koffie/thee gedronken.
(groot)Ouders en kinderen leren zo op een leuke, speelse wijze kennis maken met verschillende boekjes voor nu en als ze wat ouder zijn.

De data zijn:

6 augustus

Kom jij ook?

In verband met het coronavirus, vragen wij je te reserveren via onderstaand formulier. Zo kunnen we de juiste maatregelen treffen.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Let op! Een aantal van onze vestigingen hebben vakantie openingstijden. Kijk bij vestigingen voor de exacte openingstijden per vestiging. | Coronavirus: Al onze vestigingen zijn geopend! Een aantal met aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie bij nieuws.