Regel het met je DigiD: werken met de e-overheid

U kunt nu leren hoe u gebruik kunt maken van digitale (overheids)diensten, zoals van de gemeente, mijn overheid, UWV, Sociale Verzekeringsbank. De cursus Digisterker - Werken met de e-overheid helpt u op weg.

Wat leert u bij deze cursus?
De overheden doen steeds meer via het internet. Of het nu gaat om het aanvragen van huurtoeslag, om werk zoeken of om het doorgeven van een verhuizing. En vanaf 2017 gaat alle communicatie met de overheid via internet. Door het volgen van deze cursus komt u goed beslagen ten ijs.
U leert handige informatie te vinden en hoe u iets moet aanvragen bij bijvoorbeeld je eigen gemeente. Ook krijgt u te zien wat de overheid allemaal al over je weet, zoals de opbouw van je AOW. Verder leert u hoe u een DigiD kunt aanvragen en hoe u DigiD kunt gebruiken.
De cursussen worden georganiseerd door Bibliotheek Kop van Overijssel.

U kunt u opgeven bij de balie van uw bibliotheek of via onderstaand opgaveformulier.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring