Op reis door Zuid-West Amerika

Ga mee op reis door het Zuid-Westen van Amerika, in een audio-videoshow door Bé Snijders, met bijzondere foto's en bijpassende muziek.

VUSO en Bibliotheek Kop van Overijssel hebben Bé Snijders uitgenodigd. In een audiovideoshow met bijzondere foto's en bijpassende muziek neemt hij je mee op reis door het zuidwesten van Amerika. Wat krijgt je te zien en te horen? Na San Francisco, volgen er onder andere beelden van: Yosemite, Bodie, Death Valley, Las Vegas, Zion, Bryce Canyon, Capital Reef, Monument Valley, Grand Canyon en Hollywood. 'Voor de presentatie heb ik gebruik gemaakt van muziek van de volgende artiesten: Scott McKenzie, Eric Clapton, Brian Tyler, Ry Cooder, Nicholas Hooper, Hans Zimmer, ZZ-TOP, Coldplay, The Movie Soundtrack Experts en Ennio Morricone.’ Er valt dus veel te zien en te horen.

Reserveren via www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl

Woensdag 23 januari / aanvang 20.00 uur Bibliotheek Steenwijk / € ,-7 leden | € 8,50 niet-leden

Ik ga akkoord met de privacyverklaring