Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen van 2019 vinden plaats van 23 januari tot en met 2 februari. Centraal staat het Prentenboek van het Jaar: ‘Een huis voor Harry’.

De voorleesdagen worden afgetrapt met een voorleesontbijt op woensdagmorgen 23 januari in Bibliotheek Steenwijk. Tijdens dit ontbijt wordt er natuurlijk voorgelezen uit ‘Een huis voor Harry’. De peuterspeelzalen en kinderopvangcentra hebben van de Bibliotheek een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan leuke activiteiten (waaronder een theatervoorstelling van Theater Smoespot), die in de Bibliotheek of bij de instellingen plaatsvinden.Voor peuters die tijdens de Nationale Voorleesdagen lid worden van de Bibliotheek, ligt er een leuk en lief cadeautje klaar. Zolang de voorraad strekt natuurlijk.