Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Galerie Steenwijk: Expositie FEEST

Galerie Steenwijk: Expositie FEEST

Hannie Diender maakt ons een kleurrijk feest met haar kleurrijke beelden en schilderijen. Wij nodigen u uit voor de opening van deze expositie op zaterdag 26 november om 10.30 uur in Galerie Steenwijk.

Hannie Diender (Kampen) is een veelzijdig kunstenares. Van uit haar enorme creativiteit vervaardigt zij beelden en schilderijen. Elk beeld en vorm heeft een kleurrijke, speelse en humoristische uitstraling waarin communicatie en emotie nadrukkelijk tot uiting komen. Ook haar vroegere, met cum laude afgeronde modevakschoolopleiding, is in de creaties duidelijk terug te vinden.

Ieder beeld is uniek en heeft een eigen karakter, de een eigenwijs, de ander ondeugend en weer een ander onschuldig. Het geeft haar grote voldoening met haar beelden mensen vaak echt te raken. Ze vindt voortdurende inspiratie uit gebeurtenissen en mensen om haar heen. Vanaf 2005 is zij steeds succesvoller geworden. Heel veel beelden hebben, ook in het buitenland, een plekje gevonden. Haar schilderijen zijn minder bekend, maar net zo kleurrijk te noemen. Des te meer reden om deze ook eens in de schijnwerpers te zetten. Ook deze zijn een feest om te zien!

De expositie is open van donderdag 24 november tot en met zaterdag 17 december 2022. U bent van harte uitgenodigd te komen kijken. 

Voor meer informatie over de andere activiteiten van Galerie Steenwijk kunt u kijken op www.galeriesteenwijk.nl. Ook publiceren we regelmatig een update/foto’s op onze Facebookpagina: www.facebook.com/Galerie-Steenwijk.

Datum donderdag 24 november 2022
Einddatum zaterdag 17 december 2022
Waar Bibliotheek Steenwijk
Voor wie Voor alle leeftijden
Prijs Gratis