BELASTINGHULP IN DE BIBLIOTHEEK

I

Voor 1 mei moet de belastingaangifte zijn ingediend. Voor iedereen die dat lastig vindt of er vragen over heeft, organiseert Bibliotheek Kop van Overijssel belastinghulp in de bibliotheken Steenwijk, Vollenhove en Oldemarkt.

Bibliotheek Steenwijk:

Dinsdagochtend 26 maart: 10.00 - 12.00 uur: op afspraak: Opgave voor belasting invullen via of via de Balie van bibliotheek Steenwijk 0521 513273

MAART / APRIL:  Opgave voor belasting invullen via of via de Balie van bibliotheek Steenwijk 0521 513273

Bibliotheek Oldemarkt:

Opgave voor belasting invullen via of via de Balie van bibliotheek Oldemarkt.  0561 451327

Bibliotheek Vollenhove:

20 maart - 24 april:  Elke woensdagmiddag van 14.00 - 16.00 uur: inloopspreekuur voor vragen en opgave.

Gratis gebruik van computer en printer
In Bibliotheek Steenwijk kun je elke dinsdagmorgen in april tussen 10.00 - 12.00 uur gebruik maken van computers met een veilige internetverbinding. Er is een speciale computer gereserveerd voor de belastingaangifte met extra privacy en waar je gratis kan printen.

Meenemen
Kijk op de website van de belastingdienst wat je mee moet nemen om aangifte te doen.

Zelf verantwoordelijk
We helpen je graag met jouw belastingaangifte maar je blijft wel altijd zelf verantwoordelijk.

Kosten:  Aan de hulp zijn kosten verbonden. De consulenten vragen een bijdrage.

Ik ga akkoord met de privacyverklaring