Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Boekverkoop in Bibliotheek Steenwijk en Bibliotheek Vollenhove

Boekverkoop in Bibliotheek Steenwijk en Bibliotheek Vollenhove

Buitenkans voor boekliefhebbers!
Is uw tuin al bijna zomerklaar? De tuinset uit de schuur gehaald en schoongemaakt, nieuwe plantjes uit het tuincentrum gehaald en het onkruid gewied. Tijd om lekker te genieten van de eerste mooie lentedagen. Bent u aan het schuilen voor flinke regenbuien? Of gaat u soms in de vakantie weg naar verre oorden?

In al die gevallen kunt u niet zonder een goed boek! De bibliotheekmedewerkers van Bibliotheek Steenwijk en Bibliotheek Vollenhove willen voorkomen dat Steenwijkerlanders zich vervelen en houden daarom een grote boekverkoop in deze Bibliotheken van maandag 13 mei tot en met zaterdag 1 juni.

Door het saneren van de collectie zijn er weer afgeschreven boeken te koop. Tijdens openingsuren van de beide bibliotheken kan iedereen neuzen tussen boeken waarvan het niet erg is dat er een ongelukje mee gebeurd in de tuin of dat ze in een ver oord uitgelezen worden achtergelaten.

Het aanbod is aantrekkelijk geprijsd (maar € 1 per stuk en 7 voor € 5) en u hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om iets te kopen.

Kom tijdens openingstijden naar een van deze bibliotheken.