Inspiratiesessie 'Netwerken'

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij in samenwerking met JobOn hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Zo ook deze online inspiratiesessie met als thema 'Netwerken'.

Tijdens deze inspiratiesessie krijg je de gelegenheid om te leren hoe je effectief kunt netwerken, nieuwe contacten kunt leggen en bestaande relaties kunt versterken. Je krijgt praktische tips over hoe je jezelf kunt presenteren, authentieke verbindingen kunt opbouwen en waardevolle kansen kunt benutten. Wil jij deelnemen aan deze sessie? Meld je dan hier aan.

In totaal verzorgen wij dit najaar elf online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en één live workshop in de Bibliotheek Steenwijk. De activiteiten van maximaal twee uur worden allemaal verzorgd door JobOn en zijn gratis te volgen voor leden en niet-leden van de Bibliotheek Kop van Overijssel.

Datum woensdag 20 september 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)