Inspiratiesessie 'Werken aan je mentale veerkracht'

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij in samenwerking met JobOn hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Zo ook deze online inspiratiesessie met als thema 'Werken aan je mentale veerkracht'.

Een inspiratiesessie gericht op het onderzoeken en bevorderen van een gezonde en veerkrachtige geest. Dit heeft een positieve impact op je gehele welzijn. Tijdens deze workshop krijg je handvatten om eenvoudig je eigen veerkracht te versterken en stress te verminderen. Je krijgt meer inzicht en controle over je eigen natuurlijke balans en leert bewuster met uitdagingen om te gaan.Wil je online deelnemen aan deze sessie? Meld je dan hier aan.

In totaal verzorgen wij dit najaar elf online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en één live workshop in de Bibliotheek Steenwijk. De activiteiten van maximaal twee uur worden verzorgd door JobOn en zijn gratis te volgen voor leden en niet-leden van de Bibliotheek Kop van Overijssel.

Datum woensdag 4 oktober 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)