Workshop 'Inzicht in je talenten'

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij in samenwerking met JobOn hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Zo ook deze online workshop met als thema 'Inzicht in je talenten'.

Weet je wat jouw talenten zijn? Vaak heb je wel een idee van waar je goed in bent. Maar het kan best lastig zijn dit te verwoorden in een sollicitatiebrief of -gesprek. Tijdens deze workshop ontdek je wat je talenten zijn en hoe je deze sterk kunt verwoorden om die ene baan te bereiken.Wil je online deelnemen aan deze workshop? Meld je dan hier aan.

In totaal verzorgen wij dit najaar elf online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en één live workshop in de Bibliotheek Steenwijk. De activiteiten van maximaal twee uur worden verzorgd door JobOn en zijn gratis te volgen voor leden en niet-leden van de Bibliotheek Kop van Overijssel.

Datum woensdag 11 oktober 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)