Inspiratiesessie 'Persoonlijke ontwikkeling'

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij in samenwerking met JobOn hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Zo ook deze online inspiratiesessie met als thema 'Persoonlijke ontwikkeling'.

Deze sessie staat in het teken van het bevorderen van groei en ontwikkeling, zowel op persoonlijk als professioneel gebied. De meet-up biedt een stimulerende omgeving waarin je kunt netwerken, ideeën kunt uitwisselen en geïnspireerd kunt worden door anderen die zich inzetten voor levenslang leren. Je leert over het belang van flexibiliteit en nieuwsgierigheid, het stellen van doelen en het creëren van een groei mindset. Wil je online deelnemen aan deze sessie? Meld je dan hier aan.

In totaal verzorgen wij dit najaar elf online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en één live workshop in de Bibliotheek Steenwijk. De activiteiten van maximaal twee uur worden verzorgd door JobOn en zijn gratis te volgen voor leden en niet-leden van de Bibliotheek Kop van Overijssel.

Datum woensdag 18 oktober 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)