Workshop 'Storytelling'

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij in samenwerking met JobOn hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Zo ook deze online workshop met als thema 'Storytelling'.

Tijdens de workshop leer je hoe je boeiende verhalen kunt creëren en presenteren om je boodschap over te brengen en een blijvende impact te maken op jouw publiek.Wil je online deelnemen aan deze workshop? Meld je dan hier aan.

In totaal verzorgen wij dit najaar elf online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en één live workshop in de Bibliotheek Steenwijk. De activiteiten van maximaal twee uur worden verzorgd door JobOn en zijn gratis te volgen voor leden en niet-leden van de Bibliotheek Kop van Overijssel.

Datum woensdag 1 november 2023
Tijd 19:00 tot 21:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)