Workshop 'Jouw voorstelpitch

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij in samenwerking met JobOn hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Zo ook dit online workshop met als thema 'Jouw voorstelpitch'.

Pitchen.....veel mensen vinden het maar lastig om een goede elevatorpitch over zichzelf te houden en al helemaal nu het steeds vaker online moet. Natuurlijk is het best spannend zo’n pitch. De ervaring leert: oefenen, aanscherpen, oefenen, aanscherpen… en oefenen. We gaan gezamenlijk aan de slag om jouw sterke punten en werkervaring duidelijk over te brengen. Wil jij online deelnemen aan deze workshop? Meld je dan hier aan.

In totaal verzorgen wij dit najaar elf online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en één live workshop in de Bibliotheek Steenwijk. De activiteiten van maximaal twee uur worden verzorgd door JobOn en zijn gratis te volgen voor leden en niet-leden van de Bibliotheek Kop van Overijssel.

Datum woensdag 8 november 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)