Workshop 'Werkgeluk'

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij in samenwerking met JobOn hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Zo ook deze online workshop met als thema 'Werkgeluk'.

Tijdens deze workshop onderzoek je hoe jij je in een bepaalde loopbaansituatie meer kunt richten op geluk. Bijvoorbeeld in je huidige werk, in je zoektocht naar nieuw werk of in een sollicitatiegesprek. Samen gaan we aan de slag om nieuwe manieren te ontdekken om naar je eigen situatie te kijken, erover te denken en ermee aan de slag te gaan. Zo kom je er op een speelse manier en meer ‘out of the box’ achter hoe je meer Werkgeluk kunt gaan ervaren. Wil jij online deelnemen aan deze workshop? Meld je dan hier aan.

In totaal verzorgen wij dit najaar elf online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en één live workshop in de Bibliotheek Steenwijk. De activiteiten van maximaal twee uur worden verzorgd door JobOn en zijn gratis te volgen voor leden en niet-leden van de Bibliotheek Kop van Overijssel.

Datum woensdag 15 november 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)