Loopbaanspreekuur

Het vinden van werk dat bij je past is niet altijd makkelijk. Daarom bieden wij in samenwerking met JobOn hulp bij het ontdekken van wat je wilt en hoe je dat kunt bereiken. Zo ook dit online Loopbaanspreekuur.

Heb je vragen of hulp nodig tijdens jouw zoektocht naar een nieuwe baan? Of ben je je aan het oriënteren op een volgende stap in je carrière? Tijdens dit spreekuur kun jij al je vragen kwijt. Wil jij online deelnemen aan dit spreekuur? Meld je dan hier aan.

In totaal verzorgen wij dit najaar elf online workshops, inspiratiesessies, spreekuren en netwerkbijeenkomsten en één live workshop in de Bibliotheek Steenwijk. De activiteiten van maximaal twee uur worden verzorgd door JobOn en zijn gratis te volgen voor leden en niet-leden van de Bibliotheek Kop van Overijssel.

Datum vrijdag 24 november 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Volwassenen (18+)