Digicafé Oldemarkt

Een laptop, tablet of smartphone, in onze digitale samenleving kun je niet zonder. Maar wat als je het lastig vindt om online contact te leggen met de gemeente of huisarts? Of als je het zelfvertrouwen mist om online te bankieren of winkelen? Schuif dan aan bij het Digicafé in de Bibliotheek Oldemarkt. Iedere woensdag staan er van 10.00 tot 11.30 uur deskundige vrijwilligers en natuurlijk een kop koffie voor je klaar.

In het Digicafé vind je niet alleen antwoord op je digitale vragen, maar ook handige tips om met meer zelfvertrouwen in de digitale wereld actief te zijn. Heb je geen digitale vragen? Drink dan gewoon gezellig een kop koffie met ons mee. Het kost niets en vooraf aanmelden is niet nodig.

Het Digicafé is een initiatief van de Bibliotheek Oldemarkt en De Landerijen met ondersteuning vanuit SeniorWeb.

Datum woensdag 15 mei 2024
Tijd 10:00 tot 11:30 uur
Waar Bibliotheek Oldemarkt
Voor wie Senioren (60+), Volwassenen (18+)