Boekverkoop Bibliotheek Steenwijk

Buitenkans voor boekliefhebbers

Het is zomervakantie, dat betekent tijd om boeken te lezen! Of u nu wel of niet op vakantie gaat of op vakantie gaat in Nederland of misschien toch in het buitenland. U kunt niet zonder een goed boek.

Om te voorkomen dat u tijdens uw vakantie zonder boeken komt te zitten, is Bibliotheek Steenwijk begonnen met een grote boekverkoop, zolang de voorraad strekt. We verkopen onze afgeschreven boeken (kinderboeken en romans), Dvd’s, tijdschriften en luisterboeken.

Het aanbod is aantrekkelijk geprijsd. Een item € 1 en zeven items voor € 5. De verkoop is op de begane grond en op de 1e verdieping. U hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek om iets te kopen.

Let op! Een aantal van onze vestigingen hebben vakantie openingstijden. Kijk bij vestigingen voor de exacte openingstijden per vestiging. | Coronavirus: Al onze vestigingen zijn geopend! Een aantal met aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie bij nieuws.