Hulp bij Belastingaangifte

Het is tijd voor de belastingaangifte 2023. Ook dit jaar staat de Bibliotheek Kop van Overijssel klaar voor iedereen die daarbij wel wat hulp kan gebruiken.

In maart en april 2024 biedt de Bibliotheek Oldemarkt de hulp bij belastingaangifte op aanvraag. Interesse? Maak dan vooraf een afspraak door contact op te nemen met de Bibliotheek Vollenhove, telefoon: 0561-451327.

De hulp bij belastingaangifte is voor alle inwoners van de gemeente Steenwijkerland. Dus ook voor inwoners die geen lid zijn van de Bibliotheek. De kosten bedragen 30 euro per aangifte. Voor mensen met een laag inkomen is de hulp bij belastingaangifte gratis. Hierbij hanteren wij een inkomen tot 120 procent van de bijstandsnorm.

Datum vrijdag 1 maart 2024
Einddatum dinsdag 30 april 2024
Waar Bibliotheek Oldemarkt
Voor wie Senioren (60+), Volwassenen (18+)