Het 34e Schrijversfestival: een Papieren Festival, verkrijgbaar in de bibliotheken.

Steenwijkerland kenmerkt zich door veel schrijvers, schrijfsters en schrijvertjes. Mensen die het leuk vinden een verhaal op papier te zetten. Talenten ook, die er stiekem van dromen ooit een bestseller te schrijven.

Voor al die mensen en hun lezers biedt Schrijversfestival: Het Papieren Festival, een podium. Het boekje is verkrijgbaar in de Bibliotheken Steenwijk, Oldemarkt en Vollenhove.

De editie 2021 bevat nooit eerder gepubliceerde verhalen van Doortje Stam, George Huisman, Tanya Commandeur. Yara March laat de Witte Paarden herleven en Saya Oost, 13 jaar jong, debuteert hier. De bijdragen beperken zich niet tot Steenwijkerland. Kees Vingerhoets verhaalt vanuit Drenthe over zijn liefde voor Vlaanderen en Vlamingen. Bas van der Plas completeert vanuit Estland als kosmopoliet het geheel.

Datum donderdag 1 april 2021
Einddatum donderdag 30 september 2021
Waar Bibliotheek Steenwijk
Voor wie Volwassenen (18+)