KennisLab on tour - Micro:bit

De Bibliotheek Kop van Overijssel bestaat 100 jaar en dat vieren wij in de Bibliotheek Oldemarkt met het KennisLab on tour. Deze keer nemen wij onze micro-bits mee. Een kleine computer die speciaal is ontwikkeld om kinderen te leren programmeren en de mogelijkheden van elektronica te ontdekken.

Met de micro:bit kun je heel veel verschillende dingen maken. Denk aan een muziekinstrument, een robot of een alarm voor op je kamer. Nieuwsgierig welk elektronische project jij er tijdens dit KennisLab on tour mee kunt programmeren? Kom dan naar de Bibliotheek Oldemarkt.

Met het oog op corona vragen wij je via de oranje button 'bestel tickets' een plekje te reserveren. Zo hebben wij zicht op het aantal deelnemers en kunnen wij optimaal inspelen op de geldende coronamaatregelen.

Datum woensdag 15 september 2021
Tijd 13:30 tot 18:00 uur
Waar Bibliotheek Oldemarkt
Voor wie Basisschool kinderen, Jeugd en jongeren, Volwassenen (18+)