Workshop 'Boekomslag vilten'

De Bibliotheek Kop van Overijssel bestaat 100 jaar en dat vieren wij in de Bibliotheek Oldemarkt met de workshop 'Boekomslag vilten' van Stof & Stiel. Tijdens deze workshop creëer je met wol, water en zeep een verrassende omslag waar je zeker blij van wordt. En dat voor het normale tarief van 50 euro, maar nu een eigen bijdrage van slechts 15 euro per persoon.

Vilten is één van de oudste technieken om stof te maken, maar in een nieuw jasje gestoken weer helemaal terug van weggeweest. Steeds meer mensen ontdekken hoe zij met hun eigen handen de meest kleurrijke creaties weten te fabriceren. Doe ook mee en laat je inspireren door de enthousiaste begeleiding van Stof & Stiel.

Met het oog op corona vragen wij je via de oranje button 'bestel tickets' een plekje te reserveren. Zo hebben wij zicht op het aantal deelnemers en kunnen wij optimaal inspelen op de geldende coronamaatregelen.

Datum woensdag 15 september 2021
Tijd 19:15 tot 21:30 uur
Capaciteit 10
Beschikbaar 3