De Bibliotheek Kop van Overijssel is in 2015 begonnen met BiebPanel, een online onderzoek platform dat speciaal is ontwikkeld voor de bibliotheekbranche. Met de onderzoeken wordt de Bibliotheek vier keer per jaar voorzien van actuele klantinformatie op allerlei voor de Bibliotheek relevante gebieden. Op basis van deze onderzoeksresultaten en feedback van de klant willen wij onze dienstverlening verbeteren.

Resultatenlogo biebpanel

Alle resultaten van de BiebPanel onderzoeken staan hieronder:

Rapportage 2015 - 1 Ontmoetings- en Verblijfsfunctie
Rapportage 2015 - 2 Maatschappelijke waarde
Rapportage 2015 - 3 Communicatie
Rapportage 2015 - 4 Activiteiten en samenwerkingspartners

Rapportage 2016 - 1 Klanttevredenheid
Rapportage 2016 - 2 Collectie & informatiefunctie
Rapportage 2016 - 3 Toekomst van de Bibliotheek

Rapportage 2017 - 1 Personeel
Rapportage 2017 - 2 ouders, baby's en peuters
Rapportage 2017 - 3 Betrokkenheid bij de Bibliotheek
Rapportage 2017 - 4 lezen tijdens de vakantie
Rapportage 2017 - 5 Customer journey; reserveren en verlengen

Rapportage 2018 - Klanttevredenheid

Waarom meedoen?

Uw mening is voor ons van groot belang. U kunt uw stem laten horen over verschillende specifieke onderwerpen. Regelmatig wordt u geïnformeerd over de uitkomsten van de onderzoeken en eventuele veranderingen naar aanleiding van de onderzoeken.

Meld u vandaag nog aan voor BiebPanel

Hoe werkt het?

De onderzoeken worden online uitgevoerd, dus kunt u waar en wanneer het u het beste uitkomt aan de onderzoeken deelnemen. Als lid van BiebPanel ontvangt u ongeveer éénmaal per 3 maanden per e-mail een uitnodiging voor een online vragenlijst. U ontvangt dus geen ongewenste telefoontjes of post naar aanleiding van uw deelname. De informatie die u in onderzoeken van BiebPanel verstrekt, blijft altijd anoniem, en uw persoonlijke gegevens worden nooit met derden gedeeld.

Over BiebPanel

BiebPanel is een initiatief van ProBilio en wordt beheerd door Ruigrok Netpanel. Kijk op www.biebpanel.nl voor meer informatie.

Vragen?

Indien u vragen heeft over BiebPanel en hulp nodig heeft bij het beantwoorden van de enquêtevragen dan kunt u mailen met

Meedoen is leuk!

Als panellid wordt u uitgenodigd voor deelname aan allerlei verschillende onderzoeken. U krijgt niet alleen de gangbare vragenlijsten voorgeschoteld, maar we vragen u ook om creatief mee te denken, vaak via leuke, makkelijke visuele technieken.

Door uw deelname draagt u bij aan de toekomst van Bibliotheek Kop van Overijssel.

Meld u vandaag nog aan voor BiebPanel