Mijn Bibliotheek

Laden...
Resultaten 1 - 5 van 7

Gepubliceerd op: donderdag 16 augustus 2018

Vanwege de zomervakantie hebben een aantal van onze bibliotheken aangepaste openingstijden. Hier kunt u zien wanneer uw Bibliotheek gesloten is.

Wij wensen u een hele fijne zomer met veel leesplezier!

"Ben jij de verbindende schakel tussen bezoekers, medewerkers, management en samenwerkingspartners?”

Voel jij je als een vis in het water in een maatschappelijke context? Sta je altijd klaar voor de bezoekers en schakel jij moeiteloos met jouw collega’s en partners binnen en buiten de Bibliotheek? Zit klantgericht en proactief zijn in jouw genen? En maakt het organiseren van activiteiten jouw werk binnen de Bibliotheek nog interessanter? Lees dan snel verder!

Tijdens de zomermaanden zijn er geen cursussen maar u kunt zich in de zomer wel opgeven voor een van de cursussen in het najaar. Ga naar de website www.seniorwebmeppel.nl en download het inschrijfformulier. Vul het in en stuur het op. De cursussen starten weer op 1 oktober. In de Bibliotheek van Steenwijk kunt zich inschrijven in de week van 10 t/m 14 september van 14.00 tot 16.00 uur. Dan starten ook de inloopochtenden weer.

De nieuwe cursusboekjes voor het najaar liggen vanaf half augustus in sommige bibliotheken van de gemeente Steenwijkerland, Rabobank en de computerwinkels.