Vanaf 1 mei betalen voor alle cd aanvragen

Gepubliceerd op: woensdag 12 april 2017
Vanaf 1 mei betalen voor alle cd aanvragen

Leen je regelmatig cd’s? En vraag je weleens een cd aan die je (nog) niet kunt lenen in je Bibliotheek? Met ingang van 1 mei wordt hiervoor een bedrag in rekening gebracht. Dan betaal je namelijk voor iedere cd-aanvraag geld:
• € 2 voor cd’s die uit de collectie van de Overijsselse Bibliotheken geleverd worden en
• € 2 voor cd’s uit de collectie van de Centrale Discotheek Rotterdam (CDR).
Het lenen en reserveren van cd’s uit de collectie van je eigen Bibliotheek is in het abonnementsgeld inbegrepen. Hier betaal je niet extra voor.

Zodra je een aanvraag indient, komt er een pop up in beeld die je vertelt dat deze aanvraag € 2 kost. Je wordt dus nooit verrast door onverwachte kosten.
Nadat wij de aangevraagde cd voor je hebben klaargezet, halen wij het verschuldigde bedrag van je lenerspas. Heb je geen tegoed op de pas? Dan registreren wij dit bedrag. Dit kun je later contant betalen in de Bibliotheek of via iDeal.