Mijn Bibliotheek

Laden...

Even iets anders dan lezen? Ga met je bibliotheekpas naar Fun Fit!

Vanaf 10 maart halen bibliotheekleden nog meer voordeel uit hun biebpas en krijgen ze korting op een abonnement bij Fun Fit. Bibliotheek Kop van Overijssel en Fun Fit starten dan een samenwerkingsverband.

Voordelen van je biebpas
Naast het lenen van boeken en andere materialen zoals Dvd’s, e-books en luisterboeken, waarbij je overigens de keuze hebt uit duizenden titels uit heel Nederland, krijg je met je biebpas ook korting. Zo krijg je korting op lezingen en workshops van de Bibliotheek, lezingen in samenwerking met de VUSO en op geselecteerde voorstellingen van de Meenthe. En vanaf 10 maart krijg je met je biebpas ook korting bij Fun Fit!

Korting bij Fun Fit
Bij Fun Fit staat plezier hebben centraal. Even helemaal niets moeten, maar lekker actief bezig zijn en op een leuke manier fit worden. Er worden verschillende trainingen aangeboden. Je kunt kiezen uit Bootcamp, Baby-Bootcamp, Zwanger & Fit en Personal Training.
De lessen van Fun Fit zijn laagdrempelig, iedereen is welkom, of je nu jong of oud bent. Iedere deelnemer kan sporten op zijn of haar eigen niveau.
Start vandaag nog met jouw gezonde levensstijl en word de beste versie van jezelf!
Op vertoon van je biebpas ontvang je 10% korting op een abonnement of strippenkaart. Deze korting is eenmalig te gebruiken en geldig op de eerste termijn van een abonnement.

Kijk voor meer informatie op www.funfitsteenwijk.nl

Baby Bootcamp les       Bootcamp terrein   logo fun fit  Logo