Computercursussen voor volwassenen in Steenwijk gaat tweede seizoen in

Gepubliceerd op: maandag 16 april 2018
 Computercursussen voor volwassenen in Steenwijk gaat tweede seizoen in

SeniorWeb Meppel/Steenwijk is in januari van dit jaar in Steenwijk gestart met computercursussen voor volwassenen. De belangstelling was direct erg groot en de resultaten zijn veelbelovend. Maar liefs 40 mensen hebben de cursussen tot een goed einde gebracht. Ook de inloopochtenden, waar men gratis informatie kan krijgen over cursussen en computerproblemen, werden goed bezocht. De laatste inloopochtend van dit seizoen is op maandag 7 mei.

Tijdens de zomermaanden zijn er geen cursussen maar u kunt zich in de zomer wel opgeven voor een van de cursussen in het najaar. Ga naar de website www.seniorwebmeppel.nl en download het inschrijfformulier. Vul het in en stuur het op. De cursussen starten weer op 1 oktober. In de Bibliotheek van Steenwijk kunt zich inschrijven in de week van 10 t/m 14 september van 14.00 tot 16.00 uur. Dan starten ook de inloopochtenden weer.

De nieuwe cursusboekjes voor het najaar liggen vanaf half augustus in sommige bibliotheken van de gemeente Steenwijkerland, Rabobank en de computerwinkels.