Bibliotheek Kuinre zoekt vrijwilligers

Gepubliceerd op: vrijdag 20 april 2018
Bibliotheek Kuinre zoekt vrijwilligers

De Stichting Bibliotheek Kop van Overijssel bestaat uit zeven vestigingen. De hoofdvestiging is Steenwijk. Dan zijn er nog de vestigingen Steenwijkerwold, Oldemarkt, Kuinre, Vollenhove, Sint Jansklooster, en Giethoorn. Daarnaast is er een uitleenpost in Kalenberg en afhaal-/brengpunten in Blokzijl en Wanneperveen. De stichting is aangesloten bij de Rijnbrink (RB) en maakt deel uit van het provinciale netwerk van bibliotheken.

Voor Bibliotheek Kuinre zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers.

Wat vragen we van u?
• u hebt affiniteit met boeken
• u beschikt over goede computervaardigheden
• u bent representatief en klantvriendelijk
• u bent 1 vast dag(deel) in de week, dinsdagmiddag en/of donderdagmiddag, beschikbaar

Wat gaat u doen?
• Klanten helpen met bijvoorbeeld het zoeken van boeken of het reserveren van materialen.
• Toezicht houden in de Bibliotheek
• Opruimen van teruggebrachte materialen
• Verrichten van lichte administratieve werkzaamheden

Wat bieden we u?
Wij bieden u een korte opleiding, waarna u direct aan de slag kunt. Vrijwilligers ontvangen een kleine vergoeding en een gratis lidmaatschap van de Bibliotheek. Bovendien bieden we u een interessante en uitdagende werk- en ontmoetingsplek.

Heeft u interesse om vrijwilliger te worden?
Neemt u dan contact op met Anje Brandsma, teamleider Bibliotheek Kuinre via t. 0561-451327 of