Afhaal-/brengpunt Blokzijl gaat sluiten

Gepubliceerd op: woensdag 09 mei 2018
Blokzijl

Bibliotheek Kop van Overijssel heeft momenteel een afhaal-/brengpunt in Blokzijl in de Vierhoek. Deze uitleenpost gaat echter met ingang van 1 juni sluiten.

Wat betekent dat voor u?
Tot en met 29 mei a.s. kunt u gewoon in het punt terecht voor het ophalen en terugbrengen van uw materialen. Daarna geldt voor alle leden dat ze in de andere bibliotheekvestigingen in de Kop van Overijssel terecht kunnen, zoals Bibliotheek Vollenhove. Daar kunnen leden rustig snuffelen tussen de vele materialen die de Bibliotheek Kop van Overijssel te bieden heeft. Tevens hebben alle leden de mogelijkheid via de catalogus alle gewenste materialen in de provincie Overijssel gratis te reserveren. En daarbij is het ook mogelijk tegen een vergoeding, digitaal materialen te reserveren en te kiezen uit de bibliotheekcollectie van Nederland met miljoenen titels. Bij de reservering kunt u aangeven in welke vestiging in de Kop van Overijssel u uw materialen op wilt halen. Het afhaal-/brengpunt Blokzijl zal daar dan niet meer bij staan.

Met uw lidmaatschap van Bibliotheek Kop van Overijssel kunt u ook terecht in alle Bibliotheken in Overijssel. Als u zich in een vestiging eenmalig meldt bij een bibliotheekmedewerker, wordt u ingeschreven als gastlener. Waarna u altijd bij die vestiging uw materialen kunt lenen.

Jeugd
Voor jeugdleden geldt hetzelfde als voor volwassen leden. Ook jeugdleden kunnen voor jeugdboeken terecht in onze vestigingen of andere vestigingen in Overijssel. Daarnaast is er op Basisschool de Rolpaal een Bibliotheek op School en heeft Basisschool de Schutsluis boeken uit de collectie van Bibliotheek Kop van Overijssel op school staan. Bij beide scholen betreft het alleen jeugdboeken.

Meer informatie?
Wilt u uitgebreide informatie over het voorgaande of wilt u bijvoorbeeld weten hoe het reserveren van materialen via onze website gaat? Dan kunt u tijdens openingsuren terecht in Bibliotheek Vollenhove of informeer via ons contactformulier