Mijn Bibliotheek

Laden...

Bibliotheek Kuinre opent begin september haar deuren

Na weken hard werken in de Burgemeester de Ruiterschool gaat Bibliotheek Kuinre dinsdag 4 september weer open.

In de zomervakantie werd de Burgemeester de Ruiterschool voorzien van een nieuwe vloer. Aangezien Bibliotheek Kuinre in de school is gevestigd, moest ook de Bibliotheek alles van de vloer halen, zodat de aannemer er direct bij de start van de zomervakantie mee aan de slag kon.
Ook heeft de Bibliotheek een nieuw servicemeubel gekregen, waardoor de ruimte iets anders wordt ingericht. Dat heeft ook gevolgen voor de ICT, daar wordt momenteel nog hard aan gewerkt om dat voor 4 september werkend te krijgen.

Dinsdag 4 september vanaf 14.00 uur bent u weer van harte welkom in Bibliotheek Kuinre.

Voor vragen kunt u terecht bij onze Bibliotheekmedewerkers of vraag het via ons contactformulier