Mijn Bibliotheek

Laden...

Inschrijfdagen computercursus SeniorWeb

Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de computercursussen die starten op 5 november 2018 in Meppel en Steenwijk. De cursussen van vijf lessen zijn o.a. ‘Openbaar Vervoer’, ‘Meer doen met Google’ waarin steeds de nieuwste apps van Google worden behandeld, ‘Updates Windows 10’ en ‘Smartphones en tablets’.

Ook de cursus ‘Digitale nalatenschap’ is interessant waarbij de vierde les wordt ingevuld door notaris Bart Lever.

Wilt u meer informatie over deze cursussen of wilt u zich inschrijven? Kom dan op donderdag 25 oktober of vrijdag 26 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur naar Bibliotheek Steenwijk of Bibliotheek Meppel of bel met de cursusadministratie. Zij zijn bereikbaar via 0522-49 15 79 of 06-57 23 14 84

In de tweede week van december wordt er gratis kennis maken de computer en tablet aangeboden. Voor data houdt u de diverse media in de gaten.