Onze nieuwe tarieven zijn bekend

Met ingang van de nieuwe abonnementsperiode hanteren wij nieuwe tarieven. Hierover ontvangen al onze leden binnenkort onderstaande brief:

Beste lener,

Wat fijn dat u lid bent van de Bibliotheek Kop van Overijssel. Hiermee heeft u niet alleen toegang tot vele boeken, tijdschriften en andere materialen, maar ook e-books en luisterboeken via de Online Bibliotheek. Bovendien blijft u verbonden met de vele activiteiten in de verschillende vestigingen. Zo behouden we samen een plek waar iedereen welkom is om te lezen en leren, ontmoeten en genieten, een leven lang.

Nieuwe tarieven
Via deze weg informeren we u over een wijziging in onze tarieven met ingang van de nieuwe abonnementsperiode. De prijs voor het Standaardabonnement gaat van 48 naar 52 euro per jaar. Voor het Kwartaalabonnement gaat de prijs van 12 naar 13 euro per kwartaal. Nieuw is het Maandabonnement. Bij het afsluiten van een Maandabonnement begint u altijd met een periode van drie maanden voor 15 euro om vervolgens 5 euro per maand te gaan betalen.

Overige wijzigingen
Bij het Standaardabonnement komt de incassokorting van 1 euro te vervallen. Zo ook het Topabonnement en het Kwartaalabonnement Top. Heeft u zo’n abonnement? Dan worden deze automatisch omgezet in respectievelijk een Standaardabonnement of Kwartaalabonnement, waarvoor u minder betaalt. Door een verruiming van de leentermijn van het Standaardabonnement en Kwartaalabonnement mag u de geleende boeken nog steeds vier weken in huis houden.

Overzicht leenvoorwaarden
Met ingang van de nieuwe abonnementsperiode hanteren we dus drie abonnementsvormen: het Standaardabonnement, Kwartaalabonnement en Maandabonnement. Voor alle drie gelden onderstaande leenvoorwaarden:

Leentermijn 4 weken
Aantal keer verlengen 1 keer
Te laat geld per dag per item € 0,15
Maximaal bedrag te laat geld per item € 5,00
Reserveringen buiten de provincie Overijssel                            € 8,50
Maximaal aantal te lenen items 15
Duplicaatpas € 3,50
Gratis partnerpas op hetzelfde adres Nee
CD's collectie Muziekbank en/of Muziekweb € 2,00
Niet opgehaalde reserveringen € 1,00

Vragen?
Mocht u naar aanleiding van deze brief vragen hebben, neem dan gerust contact op met één van de vestigingen van de Bibliotheek Kop van Overijssel. U vindt onze contactgegevens en openingstijden op www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl.

Met vriendelijke groet,

Louwra van Leest
Directeur-bestuurder Bibliotheek Kop van Overijssel, Staphorst en Zwartewaterland