Maak je eigen Stop-motion Film

Ook in dit nieuwe jaar zullen wij regelmatig activiteiten aanbieden, waarbij kinderen op een speelse manier experimenteren met onze 3D-printer, lasersnijder en andere technologieën. Wat dacht je van de workshop Maak je eigen Stop-motion Film?

Het bekendste voorbeeld van een stop-motion filmpje is wel Buurman & Buurman. Tijdens deze workshop mag jij je eigen verhaal bedenken en deze met behulp van stop-motion omtoveren tot een geweldig mooi filmpje. Zet je eigen achtergrond op de green screen en breng jouw poppetjes, autootjes en andere objecten tot leven door van iedere beweging een foto te maken en deze achter elkaar te plakken.

Deze workshop is geschikt voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Deelname kost 1,50 euro per persoon. Wil je meedoen? Dat kan op vrijdag 2 februari 2024 om 14.30 uur in de Bibliotheek Oldemarkt en op vrijdag 9 februari 2024 om 14.30 uur in de Bibliotheek Vollenhove. Klik hier om je aan te melden voor de workshop in Oldemarkt en klik hier om je aan te melden voor de workshop in Vollenhove.