Ken jij de BoekStart-spaarkaart al?

Met (voor)lezen kun je niet vroeg genoeg beginnen en dus hebben wij BoekStart in huis. BoekStart is een programma dat het lezen met kinderen van 0 tot 4 jaar wil bevorderen én ouders met jonge kinderen samen wil laten genieten van boeken. Onderdeel van dit programma is de BoekStart-spaarkaart.

Elke keer dat je kindje bij ons in de Bibliotheek komt en minimaal één boekje leent, krijgt het een sticker om op de BoekStart-spaarkaart te plakken. Na tien keer boeken lenen, krijgt je kindje een leuk cadeautje. Heeft je kinder nog eens tien stickers geplakt? Dan krijgt het nóg een cadeautje. Hoe leuk is dat?

In onze vestigingen vind je de leukste baby-, dreumes- en peuterboeken. Ook organiseren we regelmatig activiteiten voor ouders en/of jonge kinderen (zie onze agenda). Kijk voor meer informatie over BoekStart op www.boekstart.nl