Super spannende speurtocht

Omdat de Kinderboekenweek dit jaar 65 jaar is, wordt dit gevierd met een speurtocht door Nederland. In het Kinderboekenweekgeschenk ‘Haaientanden’ van Anna Woltz, probeert Atlanta van elf in 24 uur rond het IJsselmeer te fietsen. Opgeven kan niet, dan gaat alles mis. Wanneer ze net begonnen is, knalt ze keihard tegen de fiets van Finley op. Hij is even oud als Atlanta en in zijn zak heeft hij een zakje met twee haaientanden...

Deze haaientanden staan voor geluk en vriendschap. Dat gelooft de moeder van Finley in het Kinderboekenweekgeschenk. Daarom wordt dit gedeeld met kinderen door het hele land. Tijdens de Kinderboekenweek zijn in heel Nederland gesigneerde Kinderboekenweekgeschenken verstopt met daaraan vast een zakje met échte haaientanden! Vanaf 2 oktober vind je onder andere op www.kinderboekenweek.nl en op deze website hints om je te helpen het kinderboekenweekgeschenk en de haaientanden te vinden. Wie weet vind jij een boek met handtekening van Anna Woltz en échte haaientanden bij jou in de Bibliotheek of boekhandel!

Onderstaand vind je de hints die tot nu toe zijn gegeven.

haaientanden   foto speurtocht  hint 3