Gezocht! Gastvrouw/-heer voor Bibliotheek Kuinre

Bibliotheek Kop van Overijssel is op zoek naar een gastvrouw-/heer voor de vestiging in Kuinre. Deze Bibliotheek is open met medewerking van vrijwilligers. Wegens vertrek van onze huidige gastvrouw zoeken we voor de maandagmiddag van 13.45 - 17.15 uur hulp van een vrijwilliger.

Gastvrouwen/-heren in de Bibliotheek Kop van Overijssel houden zich bezig met: opruimen en controle van de collectie, afhandelen en beantwoorden van eenvoudige vragen van klanten en het uitvoeren van eenvoudige, veel voorkomende handelingen in het bibliotheeksysteem. Vrijwilligers krijgen een instructie, waarna zij direct aan de slag kunnen. Bovendien wordt een interessante en leuke werk- en ontmoetingsplek geboden.

Werk je graag met mensen en media en ben je op zoek naar boeiend en afwisselend vrijwilligerswerk? Reageer dan op deze oproep en help Bibliotheek Kuinre.

Heb je interesse of wil je meer informatie? Neem contact op met Anje Brandsma, teamleidster van Bibliotheek Oldemarkt, Giethoorn & Kuinre via T. 0561-451327 of via E.

Coronavirus: Bibliotheek Oldemarkt, Steenwijk, Steenwijkerwold en Vollenhove zijn geopend! Kijk voor meer informatie bij nieuws. | Op tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, zijn al onze vestigingen gesloten. | Bibliotheek Kuinre gaat donderdag 4 juni open!