I.v.m. het coronavirus zijn alle vestigingen van Bibliotheek Kop van Overijssel gesloten t/m 28 april

Met ingang van maandag 16 maart zijn alle vestigingen van de Bibliotheek Kop van Overijssel t/m 28 april gesloten voor publiek om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

• De online diensten (Online Bibliotheek) van de Bibliotheek zijn gewoon beschikbaar
  • Je kunt de geleende materialen in huis houden, uiteraard rekenen we geen boetegeld
  • Herinneringen over in te leveren materialen kun je negeren
  • Alle activiteiten in de Bibliotheek zijn tot nader order uitgesteld
  • Je gereserveerde materialen blijven gewoon in de Bibliotheek staan, zodra we weer open zijn, kun je deze ophalen.
  • Het is niet mogelijk om materialen van buiten de provincie Overijssel te reserveren. Alle Bibliotheken in Nederland zijn gesloten, dus de materialen kunnen niet geleverd worden.
  • Een overzicht van veelgestelde vragen vind je hier.

Wij vinden het belangrijk om zowel de bezoekers als medewerkers te beschermen. Daarom geldt de sluiting vooralsnog t/m 28 april. Zodra we weer open gaan, laten we dat weten via deze website.

We begrijpen dat dit voor veel vaste bezoekers een vervelende maatregel is, maar we vragen je begrip.

Coronavirus: Al onze vestigingen zijn gesloten t/m 6 april en alle activiteiten tot die datum gaan niet door. Alle materialen die je thuis hebt zijn boetevrij en reserveringen bewaren we tot na die datum.