Leden Sint Jansklooster kunnen terecht bij Bibliotheek Vollenhove

De leden van Bibliotheek Sint Jansklooster kunnen helaas nog niet in hun Bibliotheek terecht. Maar dat wil niet zeggen dat zij daarom geen boeken of andere materialen kunnen lenen of inleveren. Daarvoor kunnen zij terecht in Bibliotheek Vollenhove. Daar zijn ook hun gereserveerde materialen op te halen.

Dus krijg je als lid van Bibliotheek Sint Jansklooster een bericht dat je reservering klaar staat. Ga dan naar Bibliotheek Vollenhove. Daar kun je, je reservering ophalen!

Voorlopig blijft Bibliotheek Sint Jansklooster (en Bibliotheek Giethoorn en Bibliotheek Kuinre) nog gesloten. Alleen op deze manier kunnen we onze leden op de juiste manier met voldoende medewerkers en vrijwilligers van dienst zijn.

Voor de openstijden en contactgegevens van Bibliotheek Vollenhove, klik je hier.

Coronavirus: Bibliotheek Oldemarkt, Steenwijk, Steenwijkerwold en Vollenhove zijn geopend! Kijk voor meer informatie bij nieuws. | Op tweede Pinksterdag, maandag 1 juni, zijn al onze vestigingen gesloten. | Bibliotheek Kuinre gaat donderdag 4 juni open!