Openingstijden tijdens de zomervakantie

Tijdens de zomervakantie (6 juli t/m 16 augustus) hebben een aantal vestigingen aangepaste openingstijden. Zo zijn Bibliotheek Oldemarkt en Vollenhove een aantal zaterdagen in de zomervakantie gesloten. Is Bibliotheek Steenwijkerwold alleen op dinsdag en donderdag open en Bibliotheek Kuinre alleen op donderdag.

Aangepaste openingstijden per vestiging

Bibliotheek Kuinre
Alleen geopend op donderdag van 14.30 – 17.30 uur.

Bibiotheek Oldemarkt
Gesloten op zaterdag 1, 8, en 15 augustus.

Bibliotheek Steenwijkerwold
Alleen geopend op dinsdag en donderdag van 14.00 - 17.00 uur

Bibliotheek Vollenhove
Gesloten op zaterdag 1 en 8 augustus.

Bibliotheek Steenwijk blijft volgens de reguliere openingstijden open. Kijk hier voor de openingstijden van alle vestigingen.

Let op! Een aantal van onze vestigingen hebben vakantie openingstijden. Kijk bij vestigingen voor de exacte openingstijden per vestiging. | Coronavirus: Al onze vestigingen zijn geopend! Een aantal met aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie bij nieuws.