Direct naar de inhoud

Nieuws uit de Bibliotheek

KennisLab nu ook open voor volwassenen

Na een aantal weken alleen open te zijn geweest voor de jeugd, gaat het KennisLab ook weer open voor volwassenen. Nu kinderen onderling én tot volwassenen geen 1,5 meter afstand hoeven te houden is dit gelukkig weer mogelijk. Volwassenen onderling dienen nog wel voldoende afstand te bewaren tot elkaar.

Versoepeling
Vanaf 1 augustus geldt dat op zaterdag tijdens de reguliere inloop zowel jeugd als volwassenen welkom zijn om te experimenteren, te onderzoeken en te ervaren wat moderne techniek kan doen. Het aantal beschikbare plekken voor volwassen is beperkt (maximaal 5). De medewerker van het KennisLab zal ter plaatse aangeven of er ruimte is.
Bij binnenkomst dienen de handen te worden gedesinfecteerd. Afhankelijk van wat gedaan wordt, kan het nodig zijn om extra beschermingsmiddelen te dragen. Volg hierin altijd de aanwijzingen van de medewerker op.

Openingstijden
Elke zaterdag van 10.00 – 12.30 uur.
Daarnaast is er voor de jeugd een speciaal activiteitenprogramma tijdens de zomervakantie. Deze is terug te vinden op de website www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl/agenda of haal een flyer op in de Bibliotheek.

Overzicht regels en protocollen geldend vanaf 1 juli
De bekende regels, die ook in het KennisLab gelden zijn:

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Blijf thuis als u een van de volgende klachten hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (tot 38 C°) of wanneer iemand in uw huis koorts heeft (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten. Wij begroeten u dan graag een andere keer.
Let op! Een aantal van onze vestigingen hebben vakantie openingstijden. Kijk bij vestigingen voor de exacte openingstijden per vestiging. | Coronavirus: Al onze vestigingen zijn geopend! Een aantal met aangepaste openingstijden. Kijk voor meer informatie bij nieuws.