Telefonisch spreekuur voor vragen over het OV

telefonisch spreekuur OV ambassadeurs
Telefonisch spreekuur OV ambassadeurs

Bent u 55+ en heeft u vragen over reizen met het OV? Maak dan gebruik van het telefonisch spreekuur en bel 038 - 303 70 10. OV-ambassadeurs geven antwoord op uw vragen over het gebruik van het OV.

Reizen met het openbaar vervoer is niet voor iedereen vanzelfsprekend. De provincies Gelderland, Flevoland en Overijssel vinden het belangrijk dat iedereen met het openbaar vervoer veilig en gemakkelijk kan reizen. Daarom geven OV-ambassadeurs, vrijwilligers en zelf ook op leeftijd, uitleg over reizen met trein en bus.

De maandelijkse inloopspreekuren voor senioren, die meer willen weten over reizen met het openbaar vervoer, zijn helaas tot nader orde geannuleerd. De coronamaatregelen laten het niet toe. Met uw vragen over het gebruik van het OV kunt u wel terecht tijdens het telefonisch spreekuur.

Wilt u weten hoe u een OV-chipkaart aanvraagt of hoe de 40% korting voor samen reizen werkt? Wilt u meer weten over de coronamaatregelen in het OV of juist informatie over verlenging van abonnement, keuzedagen en/of bent u (onverwacht) noodgedwongen afhankelijk van OV maar u weet nog niet hoe het werkt? Bel dan met een OV-ambassadeur tijdens het telefonisch spreekuur.

Telefonisch spreekuur
Het telefonisch spreekuur is wekelijks van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 12.00 uur. De OV-ambassadeurs zijn dan bereikbaar via telefoonnummer 038 - 303 70 10. Zie voor meer informatie www.ervaarhetov.nl/ov-ambassadeur. De OV-ambassadeurs helpen u graag op weg!

T/m dinsdag 9 februari zijn al onze bibliotheken gesloten. Wel bieden we o.a. de AfhaalBieb. Kijk voor meer informatie bij nieuws.