Corona Update 24 februari 2021

Al onze vestigingen zijn gesloten t/m 15 maart. Wel bieden we de AfhaalBieb.

De rijksoverheid heeft de maatregelen omtrent COVID-19 verlengd, daarom zijn onze vestigingen tot en met maandag 15 maart gesloten. Wel kunnen we je op een andere wijze van dienst zijn.

AfhaalBieb
In al onze vestigingen hebben we een afhaalservice voor gereserveerde materialen. Je reserveert via onze website de materialen die je wilt lenen. Zodra deze materialen voor je klaar staan, ontvang je van ons bericht. Dan kun je op het eerst volgende afhaalmoment van jouw Bibliotheek terecht om je reservering op te halen. Als je jouw reservering ophaalt, mag je op datzelfde moment ook jouw geleende materialen inleveren. Op deze manier kun je veilig je materialen ophalen en inleveren. Op de volgende momenten kun je terecht voor de AfhaalBieb:

Bibliotheek Giethoorn
Maandag en donderdag 14.00 – 16.00 uur
Woensdag 10.00 – 12.00 uur

Bibliotheek Kuinre
Maandag en donderdag 14.00 – 17.00 uur

Bibliotheek Oldemarkt
Maandag, woensdag en vrijdag 13.00 – 17.00 uur

Bibliotheek Sint Jansklooster
Maandag en vrijdag 14.30 – 16.00 uur

Bibliotheek Steenwijk
Maandag t/m vrijdag van 12.00 – 15.00 uur
Zaterdag 10.00 – 12.00 uur

Bibliotheek Steenwijkerwold
Dinsdag en vrijdag 14.00 - 15.30 uur
En op werkdagen wanneer MFC Hoogthij geopend is.

Bibliotheek Vollenhove
Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 14.30 – 16.30 uur

Geleende materialen
Heb je materialen in huis die je voor 15 maart in moet inleveren? Deze worden automatisch voor je verlengd tot 7 april. In ‘mijn bibliotheek’ op onze website, kun je de exacte inleverdatum terugvinden voor jouw geleende materialen.

Online Bibliotheek & Telefonisch spreekuur
Als je lid bent van de Bibliotheek kun je gratis via de Online Bibliotheek e-books en luisterboeken lenen. Heb je al een account? Fijn! Dan kun je gewoon online blijven lezen. Heb je nog geen account? Ga dan naar www.onlinebibliotheek.nl en registreer je daar. Je hebt de keuze uit duizenden luisterboeken en e-books voor jouw tablet, smartphone of e-reader. Deze kun je lezen/luisteren via de OnlineBibliotheek app, op jouw e-reader of via je webbrowser.
Wil je meer informatie of hulp? Kijk dan op www.onlinebibliotheek.nl of maakt gebruik van ons telefonisch spreekuur.
Op elke doordeweekse dag van 10.00 – 12.00 uur is Bibliotheek Kop van Overijssel bereikbaar via 0522 – 46 20 44. Een medewerker zit dan klaar om al je vragen te beantwoorden. Niet alleen de vragen over de Online Bibliotheek, maar ook voor vragen over onze andere dienstverlening.

Nieuwsbrief
Ook via onze nieuwsbrief blijft je op de hoogte van onze activiteiten en ontvang je updates over onze coronamaatregelen. Ontvang je deze nog niet? Meld je dan aan via onze website.

Op onze website www.bibliotheekkopvanoverijssel.nl vind je meer informatie over onder meer onze dienstverlening en de jeugdbibliotheek.